Kampvuurshow & BBQ

Beste ouders, oud-leiding, oud-gedienden en sympathisanten,

Om ons 20-jarig bestaan nog wat meer in de verf te zetten stellen we het kamp dit jaar een namiddag en avond open voor het grote publiek. Op donderdag 20 juli zijn jullie vanaf 16u welkom op het kampterrein (Bergstraat 101 in Bree) voor randanimatie, een heerlijke BBQ en ten slotte de kampvuurshow en het kampvuur. Op de kampvuurshow zullen leden en leiding entertainende acts brengen, waarna we ons rond het grote kampvuur zetten om wat te babbelen en liedjes te zingen. Inschrijven kan op deze link tot en met 1 juli. Het is niet nodig leden die mee op kamp zijn in te schrijven. Zij schuiven sowieso mee aan en dit is inbegrepen in de kampprijs.

Wie wil kan 's avonds overnachten (als je een tent en slaapgerief meebrengt). Wij voorzien 's ochtends gratis ontbijt met koffiekoeken en je kan je kapoen of welp dan ook meteen mee naar huis nemen. OPGELET: je mag natuurlijk donderdagavond na de festiviteiten naar huis rijden, maar het is niet de bedoeling dat leden die mee op kamp zijn op dat moment ook al met de ouders mee naar huis gaan. Samen uit, samen thuis!

Stevige linker,

Leiding en Fourage van Scouts Retie